Начало Регионални новини Асеновград се побратимява с Бали

Подай сигнал за нередност

Банер
Поискай оставка!
Асеновград се побратимява с Бали Печат Е-мейл
Новини от Асеновград
Написано от Asenovgrad.info   
Сряда, 21 Август 2013 10:06

Екзотично или не, но е факт, че след броени дни асеновградските старейшини ще одобрят узаконяването на още едно побратимяване, този път със столицата на остров Бали, Денпасар, Индонезия. Докладната записка за инициативата е депозирана лично от кмета д-р Емил Караиванов и според нея вече са проведени срещи за инициативата в присъствието на индонезийския посланик у нас, съобщава "Марица".Побратимяването на двата града ще даде възможност на гражданите ни да се запознаят взаимно с културата, бита, начина на живот и да се развиват контакти във всяка област, уверява кметът.

Асеновград до момента е побратим с осем града, като само един от тях не е на Балканския полуостров, това е руският град Старий Оскол. За индонезийското побратимство се знае, че в основата и на посредничеството за него стои един интересен асеновградчанин, психоаналитикът Иво Величков.

Той е автор на едно изключително успешно изследване “Хипнозата” и се занимава с практики от нея. Иво отдавна е известен с невероятното си влечение към Бали, където поддържа връзки с една от школите на Санди Мурти. Разказвал е как там е виждал с очите си силата на хипнозата, а най-силните e гурута са ползвани включително и за овладяване на етнически конфликти при нужда.

 

Коментари  

 
#1 иванчо 2013-08-30 23:44
Звучи екзотично и дано е за добро,само че братските посещения до Бали нека се финансират от джоба на старейшините ,а не с нашите стотинки.
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

noimage
Недвижими имоти в България
( / Услуги)
Петък, 20 Октомври 2017
noimage
Български адвокатска фирма
( / Услуги)
Петък, 20 Октомври 2017
noimage
Български адвокати
( / Услуги)
Петък, 20 Октомври 2017

Твоят зъболекар

Банер